Blue Dolphin Logistics

Blue Dolphin Logistics is gespecialiseerd in het ondersteunen van de organisatie van uw evenement. 
Hiervoor bieden zij hun expertise aan op vlak van logistieke ondersteuning, warehousing, transport en verhuur van materialen.
Met hun persoonlijke aanpak bieden zij de ondersteuning om uw event tot in de puntjes te helpen realiseren. Door jarenlange
ervaring in de eventsector weten zij perfect hoe ze aan al uw eisen voldoen. 

 

De uitdagingen

Eén enkele tool voor projectbeheer
Eén enkele tool voor stockbeheer
Aanmaken van projecten
Aanmaken van functies per project
Beschikbaarheden registreren
Prestaties online laten invullen
Export naar excel
Productencatalagus voorzien
Stockaantallen op stocklocaties bijhouden
Contactenboek voor klanten en leveranciers
3D weergave voor klanten
QR codes per product
Medewerkerslijst met personeelsdossier
 

 

De oplossingen

Projectbeheer

De organistatie van de projecten gebeurde vroeger vooral via excelsheets en dropbox. Hierop werden vaste medewerkers ingepland
en konden freelancers hun bechikbaarheid en gepresteerde uren doorgeven.  Maar door de vele projecten werd dit al snel te complex en onoverzichtelijk.
Een project moest ook kunnen gedeeld worden met een partner zodat zij specifiek personeel konden aanleveren voor bepaalde functies.
Bij het evalueren van hun werkmethode heeft Itvance hun software pakkat op maat aangeboden die ervoor zorgt dat er veel sneller en efficiënter gewerkt kan worden.

 

Features

 Stockbeheer en warehousing 

Blue Dolphin Logistics heeft recent een volledig nieuw magazijn gebouwd voor verhuur van palletplaasten en het stockeren van eigen logistiek materiaal.
Klanten kunnen kiezen om hun materiaal hier veilig te stockeren. Na het inloggen op hun persoonlijke account wordt hun box met
behulp van 3D rendering realtime weergegeven.  Hiervoor ontwikkelde Itvance een stockmodule die aan al hun vereisten kon voldoen.

 

Features