Wat bieden wij allemaal aan?

Bestaande software

Naast software op maat bieden wij ook onze reeds ontwikkelde modules aan. Deze zijn stuk voor stuk getest en volledig klaar om u heel wat tijd en werk te besparen. Hierbij heeft u een ruime keuze aan functionaliteiten. Van planning,tijdsregistratie tot kostenoverzichten exporteren naar excel. Kies zelf wat uw zaak vooruit kan helpen. Ondek ze hier!

Sofware op maat

Nood aan software op maat? Flexibel genoeg om zich makkelijk aan te passen aan uw bedrijf? Schaalbaar is op het moment dat u beslist om uit te breiden? En tot slot betaalbaar blijft? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij ontwikkelen software die ervoor zorgt dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.

Wij richten ons op partnerships met onze klanten. Waarbij wij ons niet enkel richten op de huidige werkmethode, maar ook meedenken in welke richting u wil groeien. Wij beschikken over een reeks basismodules die makkelijk aanpasbaar zijn en open staan voor integraties met op maat gemaakte software.

Wij zijn alvast klaar voor nog een samenwerking!

Bestaande software
Bestaande software
Software op maat
Software op maat
Website op maat
Website op maat

Nieuwe samenwerking starten?

Contacteer ons
Websites

Website op maat

Zoekt u als bedrijf een afgewerkte website die jullie kern perfect weergeeft? Eventueel gekoppeld met software? Wij bieden het totaalpakket aan. Via ons CMS (Content Management System) kan je zelf kleine aanpassingen doen en dient u geen beroep te doen op iemand anders.

Kies voor een website met een Content Management System

Wat is dit nu concreet en waarom zou u hier nu juist voor kiezen? Deze tool stelt u in staat om zelf aanpassingen te doen via een gebruiksvriendelijke interface. Denk maar aan het veranderen of publiceren van nieuwe artikels, producten updaten, afbeeldingen vervangen.. Alles die zichtbaar is op uw website kunt u zelf zonder kennis van html, CSS of javascript veranderen. We verbeteren de prestaties van uw webpagina’s en zorgen dat de content beter in beeld wordt gebracht. Hierdoor zullen zoekmachines makkelijker de weg vinden naar uw website. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Websites