All-in one planningstool

Makkelijk events inplannen en al uw personeel beheren op één plaats? Test hem nu volledig gratis!

Agenda overzicht

In het agenda overzicht heeft u een duidelijk beeld van de aankomende en afgelopen werkdagen. Door de verschillende kleurcodes ziet u in één oogopslag wat de status en waar eventueel moet bijgestuurd worden.

Nieuw project

Maak snel en eenvoudig nieuwe projecten aan. Voeg hierbij materialen,functies en bijlagen. Deze projecten kunnen zelfs gedeeld worden via Facebook of andere klanten.

Personeel

Beheer al uw personeel op één plek en samen met hun gegevens en documenten. Bevestig beschikbaar personeel of plan uw vaste medewerkers zelf in voor een project.

Uurregistratie

Laat uw medewerkers makkelijk hun prestaties digitaal invullen. Toch nog eens dubbel checken Geen probleem! Iedere prestatie wordt zorgvuldig opgeslagen.

Deel projecten

Werkt u veel met externe partners samen? Deel makkelijk een project en beslis zelf hoeveel extern personeel uw project nodig heeft

Extra functionaliteiten

Ontbreekt er toch nog iets om net die grote meerwaarde te bieden voor uw bedrijf? Wij zijn flexibel op vlak van functionaliteiten. Contacteer ons en wij zorgen voor een plan op maat!

Diensten

Bestaande software

Bestaande software

 Benieuwd naar onze producten? Ondek ze hier

Software op maat

Software op maat

Van intake gesprek to kwalitatief eindproduct!

Website op maat

Website op maat

Contacteer ons voor meer info!

Over Itvance

Itvance is een jong en dynamisch softwarebedrijf die zich specialiseert in het digitaliseren van bedrijven. Hierbij maken wij gebruik van een multi-tenant platform die de basis vormt voor onze modules. Wij passen ons platform volledig aan naar uw wensen. Zowel op vlak van schaalbaarheid als de gewenste functionaliteiten. Naast onze bestaande modules kunnen wij ook volledig op maat werken.

Kortom wij bieden de all-in one oplossing aan voor bedrijven die willen groeien. Digitaliseer en maak uw bedrijf future proof!

IT VANCE: Flexibile. Scalable. Affordable

Flexibel

Wij zijn flexibel op alle vlakken (funtionaliteiten, aantal gebruikers, verbruik...).

Software op maat en zelfs bestaande modules passen wij aan tot in het kleinste detail.

Schaalbaar

Onze software groeit mee met uw bedrijf.

Ons platform schaalt zich naar het volume van de gebruiker.

Betaalbaar

Een grote onderneming of een starter?

Kies het plan die aansluit bij uw budget en vereisten.

Ontdek ze hier!

De samenwerking met Itvance biedt een enorme meerwaarde voor ons bedrijf. Na enkele jaren zonder specifiek platform te werken, hebben deze heren in no-time een prachtige tool ontwikkeld die onze werking en professionaliteit naar een hoger niveau heeft getild.

Jonathan Theys
Team Wauw

 

Partnerships

My alt text